Aktualno, Novice

Delodajalci Koroške regije vabljeni k prijavi prostih potreb po kadrovskem štipendiranju v šolskem/študijskem letu 2023/2024

Dijaki in študenti so pred izbiro poklicne poti – delodajalci, vi pa kader v svoji dejavnosti potrebujete in ga načrtujete.

Z medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem lahko naredimo veliko na področju razvoja človeških virov v Koroški regiji, zato vas vabimo, da vaše proste potrebe po kadrovskem štipendiranju zapišete na prijavni obrazec, ki se nahaja na tej spletni strani https://rra-koroska.si/regijska-stipendijska-shema pod rubriko (Regijska štipendijska shema – Javni poziv – aktualno) ob objavljenem Javnem pozivu za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2023/2024 ter nam ga pošljete na enega izmed možnih načinov, ki so v javnem pozivu objavljeni.

Vaše proste potrebe po kadrovskem štipendiranju bomo brezplačno objavili na naši spletni strani pod rubriko E-točka proste kadrovske štipendije. O potrebah bomo mlade informirali skozi različne komunikacijske kanale in vam pomagali pri dolgoročnem iskanju in načrtovanju bodočega kadra. Z informiranjem mladih o vaših prostih kadrovskih potrebah namreč mlade tudi usmerjamo k izbiri zaposljivih poklicev v Koroški regiji.

Za več informacij smo vam na voljo na jasmina.pungartnik@rra-koroska.si.

Vabljeni k sodelovanju.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine