Novice

UDELEŽBA NA INVESTICIJSKEM SEJMU EXPO REAL 2023 V MÜNCHNU

Med 04.10.2023 – 06.10.2023 se je v Münchnu izvedel največji evropski investicijsko-nepremičninski sejem EXPO REAL 2023, ki vsako leto gosti celotno nepremičninsko investicijsko industrijo iz celotnega sveta.

Pod okriljem SPIRIT Slovenija se je v hali B predstavilo tudi Združenje slovenskih regionalnih agencij, v okviru katerega so investicijske projekte predstavljale RRA Koroška, RRA Podravje – Maribor in Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina.

Skupna predstavitev investicijskih projektov, ki jih v okviru regionalnega skrbništva skupaj z Agencijo SPIRIT Slovenija zbiramo na ravni dvanajstih regij, nam je omogočila učinkovitejšo predstavitev pred tujo poslovno javnostjo, prav tako pa nam je skupno delo omogočilo tudi opravljenih več sestankov z investitorji in izvajalci investicijskih projektov, kot če bi se na sejmu predstavili samostojno.

Na skupnem razstavnem prostoru sta bila izvedena tudi dva promocijska dogodka s predstavitvijo lokalnih izdelkov, ki sta privabila še dodatne obiskovalce in so-razstavljavce na sejmu k obisku našega razstavnega prostora, seznanitev obiskovalcev s Slovenijo kot investicijsko in poslovno destinacijo, hkrati pa sta nam dogodka omogočila možnost hitrejšega mreženja in s tem vzpostavljanja novih poslovnih kontaktov.

O sejmu:
EXPO REAL v Münchnu poteka že od leta 1998 ter velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije. Letos je sejem privabil 1.856 razstavljavcev iz 36 držav in skoraj 40.000 obiskovalcev iz 70 držav.

Letošnji sejem se je osredotočal predvsem na področje digitalizacije, maloprodajo nepremičnin, hotelov, logističnih centrov, poslovnih zgradb in poslovnih prostorov. Glavni nosilni temi letošnjega sejma pa sta bili razogljičenje in digitalizacija nepremičninskega sektorja in gradbeništva z glavnim ciljem prispevati k trajnostni naravnanosti in zaščiti podnebja.

Foto: RRA Koroška in SPIRIT Slovenija

 

  

 

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine