Aktualno, Novice

USPOSABLJANJE REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV

Spoštovani,

v okviru RRA Koroška bomo na vašo željo in pobudo izvedli usposabljanje REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV, ki bo potekalo v maju in juniju 2024.

Izobraževanje bo zajemalo 40 učnih ur predavanj. Poleg teoretičnega dela vsebuje tudi ogled nekaterih zanimivosti oz. spoznavanje ponudnikov turističnih storitev. Po zaključku izobraževanja sledi simulacija vodenja s preizkusom znanja na celodnevnem izletu po regiji. Udeleženci, poleg simulacije vodenja, tudi pisno odgovarjajo na zastavljena vprašanja in pripravijo krajšo seminarsko nalogo o dogovorjeni temi.

Ob zaključku udeleženci pridobijo potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Kdaj in kje bo potekalo?

Usposabljanje v trajanju 40 ur, bo potekalo med 17. in 19. majem ter med 24. in 26. majem 2024, zadnji del pa 8. in 9. junij 2024. V petkih od 16.00 do 20.00, ob sobotah od 9.00 do 18.00 in ob nedeljah od 9.00 do 13.00.

Komu je usposabljanje namenjeno?

Usposabljanje je vsebinsko prilagojeno osebam, ki že izvajajo turistična vodenja po Koroškem in tistim, ki jih to področje dela zanima. V usposabljanje bo vključenih najmanj 10 in do največ 15 oseb. Posebno predznanje ni potrebno, zaželeno pa je veselje do dela turističnega vodnika in motiviranost.

Kdo bo izvajalec izobraževanja?

Izobraževanje bo izvedla Agencija Palladio, ki ima veliko izkušenj in referenc z izvedbo podobnih usposabljanj. Predavatelj bo dr. Iztok Bončina, ki je dolgoletni turistični vodnik, svobodni fotograf in fotoreporter, profesor umetnostne zgodovine in zgodovine, potapljač, astronom in popotnik.

Koliko stane?

Stroški usposabljanja za eno osebo znašajo v celoti 200 evrov. Vsak udeleženec prispeva le kotizacijo v višini 70 evrov.

Kako se prijavim?

Predhodna prijava na usposabljanje je obvezna. Prijavite se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico, na e-naslov: turizem@rra-koroska.si. Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili s sporočilom na vaš e-naslov.

PRIJAVNICO NAJDEŠ TUKAJ: VABILO na usposabljanje REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV KOROŠKE26032024

Prijave sprejemamo do petka, 26. aprila 2024.

 

Vljudno vabljeni!

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine