Aktualno, Novice

USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI (higiena živil in HACCP sistem)

Slovenska poslovna točka SPOT Svetovanje in podjetniško mentoriranje Koroška vabi na brezplačno podjetniško usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo: USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI (higiena živil in HACCP sistem)

 

Kdaj? V četrtek, 06. 03. 2025 od 9:00 do 13:00 ure

Kje? na lokaciji MPIK1 Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

 

Brezplačno usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.

 

VSEBINA:

– Registracija/odobritev obrata;

– Kaj je HACCP sistem?

– Usposabljanje zaposlenih;

– Dobra proizvodnja in higienska praksa;

– Onesnaževanje hrane;

– Obveznosti pri prevozu živil;

– Embalaža;

– Zagotavljanje sledljivosti živil;

– Lastna pridelava živil v malih količinah v živilskih obratih;

– Verifikacija,

– Kultura varnosti hrane;

– Neskladja med notranjim nadzorom;

– Preizkus znanja;

– Potrdilo o udeležbi.

 

Izvajalec/ka: TRIS svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.

 

Reference izvajalke:

Univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije, z 20. letnimi delovnimi izkušnjami na področju zdrave in varne priprave hrane, dobre higienske in proizvodnje prakse ter dietetike. Večletne izkušnje pri postavitvi HACCP sistema v živilske obrate, svetovanje pri postavitvi obratov, izvajanje verifikacij/notranjega nadzora, vzorčenje, svetovanje v postopku pridobivanja IFS certifikata.

 

VEČ INFORMACIJ in PRIJAVE:

VABILO higiena živil in HACCP sistem 06.03.2025

Deli novico:

Več novic

Skip to content