Novice

Delavnica “Trendi v strežbi”

V ponedeljek, 14. septembra 2020, smo ????????????????š???????? ???????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????č???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???? ????????????????????č???????? ???????????????????????????????????????? – za namene spodbujanja in razvoja turistične ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma na Koroškem, na temo “???????????????????????? ???? ????????????????ž????????”. Udeleženci so zavzeto sodelovali in osvojili kar nekaj novih veščin.
Potekala je v Marenberškem mladinskem hotelu Radlje ob Dravi, izvedla pa sta jo odlična predavatelja (Tadej Ljubec in Leon Marinič) iz Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor. V okviru usposabljanja se bodo zvrstile v septembru in oktobru 2020 še štiri praktično naravnane delavnice, ki se jih že zelo veselimo. Hvala vsem za udeležbo.
???????????????????????????????????? »???????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????????????č???????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????š???????? 2020-2021« ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????? – ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? – ???????????? ????????č???????????? ????????????????š???????? ????????????????????????.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine