Novice

Objavljamo proste potrebe po kadrovskem štipendiranju delodajalcev Koroške regije v šolskem/študijskem letu 2022/2023

Dijaki in študenti

Pod rubriko PODJETNIŠTVO => Regijska štipendijska shema Koroška kliknite na E-točka proste kadrovske štipendije 2022/2023 in si oglejte proste potrebe po kadrovskem štipendiranju delodajalcev Koroške regije. Delodajalci vas vabijo, da stopite v kontakt z njimi in si zagotovite kadrovsko štipendijo v času izobraževanja, še več, po končanem izobraževanju vas čaka pri njih zaposlitev.

Delodajalci

Vabljeni, da nam posredujete proste potrebe po kadrovskem štipendiranju za šolsko/študijsko leto 2022/2023, ki ji za vas brezplačno objavljamo na naši spletni strani pod rubriko E-točka proste kadrovske štipendije.

Namen E-točke proste kadrovske štipendije v Koroški regiji je povezovanje mladih in delodajalcev v Koroški regiji. Mlade informiramo o poklicnih potrebah delodajalcev ter usmerjamo k izbiri zaposljivih poklicev. Delodajalcem pomagamo pri dolgoročnem načrtovanju in zaposlovanju kadrov, ki ga v svoji dejavnosti potrebujejo.

 

Več info na: https://rra-koroska.si/regijska-stipendijska-shema?fbclid=IwAR0BokfOylqBAKTUnZydxqaHdIkeDR2HuuGhAPADU6Yf6Dpx5Ro893py85Q

 

Lahko nam pišete tudi na e – naslov: jasmina.pungartnik@rra-koroska.si.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine