Novice

SPOT dogodek – Ogled dobre prakse na področju lesarstva – Žiher hiše d.o.o.

 

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o. v imenu SPOT Svetovanje Koroška ter v sodelovanju z Območno obrtno zbornico Slovenj Gradec vabi na ogled dobrih praks na področju lesarstva.

KAJ

Ogledali si bomo proizvodno halo podjetja Žiher hiše d.o.o., ki izdeluje montažne hiše. V njihovi proizvodni liniji boste lahko videli vse postopke nastanka konstrukcijskih elementov montažnih hiš, ki jih izdelujejo ter dobre prakse, ki jih pri tem uporabljajo. Ogled dobrih praks je namenjen vodstvenim kadrom, zaposlenim, ki se ukvarjajo s področjem lesarstva in gradnjo montažnih objektov.

Žiher hiše d.o.o. – Žiher hiše d.o.o. je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1983. Podjetje odlikuje kakovost gradnje, pravočasnost izvedbe in garancija. Ključne prednosti pa so tudi strokovno znanje zaposlenih, skrb za kupce, zadovoljevanje potreb trga in najboljše razmerje med kakovostjo uporabljenih materialov in ceno. Z lastnim razvojnim oddelkom, s certifikacijo produktov, tehnološko dovršenimi detajli ter kombinacijo betonske in lesene gradnje so njihovi izdelki še dodatno pridobili na prepoznavnosti.

PRIJAVE

Prijavite se lahko naslednji POVEZAVI. Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na OOZ Slovenj Gradec: 040 522 412 (Maja Šavc). Rok za prijavo je najkasneje do 14.12.2022 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dogodek je za udeležence brezplačen.

Časovnico najdete: Ogled dobrih praks 2022_OOZ_15122022

Za SPOT Svetovanje KOROŠKA

Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT Svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT Svetovanje KOROŠKA: »Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti.«

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine