Novice

Vabilo k udeležbi na dveh praktičnih delavnicah: »Od njive do krožnika z Janezom Bratovžem« in »Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma in gostinstva Koroške…«

Vabilo k udeležbi na dveh praktičnih delavnicah: »Od njive do krožnika z uveljavljenim slovenskim kuharskim mojstrom Janezom Bratovžem« in »Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma in gostinstva Koroške z Janjo Viher«
 
Spoštovani partnerji,
 
v RRA Koroška bomo na vašo željo in pobudo, v sodelovanju z območnimi obrtno – podjetniškimi zbornicami, izvedli praktično naravnani delavnici s področja gostinstva – za namene spodbujanja in razvoja turistične ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma na Koroškem. 
 
Izvedba delavnic je del projekta »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« in ga financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj –  ter občine Koroške regije. 
 
Kdaj in kje bosta delavnici potekali?
 
Delavnici bosta potekali v sredo, 8. septembra 2021, dopoldne (od 10.00 do 11.30) in popoldne (od 12.30 do 15.00), v prostorih Marenberškega MKC Radlje ob Dravi (Mariborska cesta 4).
 
Komu sta delavnici namenjeni?
 
Delavnice so vsebinsko prilagojene ponudnikom turističnih storitev Koroške, predvsem v gostinstvu. Pričakujemo, da se bodo zainteresirani udeleženci / ponudniki storitev udeležili obeh delavnic. 
 
Koliko stane?
 
Udeležba na obeh delavnica je brezplačna. Operacijo »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj –  ter občine Koroške regije. Število mest je omejeno.
 
Kako se prijavim?
 
Predhodna prijava za izobraževalni delavnici je obvezna, prijavite pa se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico, na e-naslov: turizem@rra-koroska.si. Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili z e-sporočilom.
 
Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno! 
 
Več INFO o sami vsebini obeh delavnic in prijavnico najdete v prilogi.
 
*Opomba: Udeležba na delavnicah bo možna v skladu s takrat veljavnimi pogoji za preprečevanje širjenja virusa.
 
Operacijo »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj –  ter občine Koroške regije.
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine