Novice

VABILO k udeležbi na programu usposabljanja za namene spodbujanja razvoja turistične ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma na Koroškem

Spoštovani partnerji,
v RRA Koroška bomo na vašo željo in pobudo, v sodelovanju z Območnimi obrtno – podjetniškimi zbornicami, izvedli program praktično naravnanih delavnic s področja gostinstva – za namene spodbujanja in razvoja turistične ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma na Koroškem. Delavnice se bodo zvrstile v septembru in oktobru 2020.
Izvedba usposabljanja je del projekta »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« in ga financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj –  ter občine Koroške regije.
– Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
Delavnice se bodo zvrstile v septembru in oktobru 2020. Potekale bodo na različnih lokacijah Koroške regije.
– Komu so delavnice namenjene?
Delavnice so vsebinsko prilagojene ponudnikom turističnih storitev Koroške, predvsem v gostinstvu. Pričakujemo, da se bodo zainteresirani udeleženci / ponudniki storitev udeležili celotnega programa, torej vseh delavnic. Prijaviti se je potrebno na vsako delavnico posebej.
Vsebina delavnic:
1. Trendi v strežbi (14. 09. 2020)
2. Pospeševanje prodaje vina in trendi (28. 09. 2020)
3. Poznavanje psihologije gosta (5. 10. 2020)
4. Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma in gostinstva Koroške (12. 10. 2020)
5. Od njive do krožnika z uveljavljenim slovenskim kuharskim mojstrom (12. 10. 2020)
Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna.
Predhodna prijava za izobraževalne delavnice je obvezna, prijavite pa se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico, na e-naslov: turizem@rra-koroska.si. Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili z e-sporočilom. PRIJAVNICO najdete v prilogi.
Več o sami vsebini delavnic najdete v priloženem vabilu. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!
 
Operacijo »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj –  ter občine Koroške regije.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine