Novice

VABILO NA DOGODEK »REGIJSKO SREČANJE PODJETNIKOV IZ KOROŠKE REGIJE« IN »SREČANJE PODPORNEGA OKOLJA ZA PODJETNIŠTVO IZ KOROŠKE REGIJE«

Svetovalci SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju s Koroško gospodarsko zbornico, vas vabimo na dogodek »Regijsko srečanje podjetnikov iz Koroške regije«.

Dogodek se bo odvijal v petek, 24.09.2021, med 9:00 in 13:00 urov veliki in mali dvorani Centra Kope, Razborca 31, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu.
Namen dogodka je pridobivanje novih znanj ali informacij, ki jih podjetniki potrebujejo za svoje delovanje in mreženje podjetnikov.
Istočasno bo potekal tudi dogodek »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«. Prvi del programa in mreženje bo skupno za oba dogodka, v drugem delu pa se bomo razdelili v dve skupini, kjer bo podjetnikom predstavljena aktualna slika in pričakovanja malega gospodarstva na Koroškem.
Program dogodka se nahaja v prilogi.

Zaradi kakovostne izvedbe dogodka, vas vljudno prosimo, da se prijavite do srede, 22.09.2021, do 12:00 ure, na prijavnici dostopni  TUKAJ.
Dodatne informacije o dogodku lahko prejmete preko elektronskega naslova: spot.koroska@gmail.com ali telefonske številke 064263784, pri kontaktni osebi: Andreji Tarkuš.
Za udeležbo na dogodku je zahtevano izpolnjevanje pogoja PCT in dosledno upoštevanje veljavnih ukrepov, vezanih na COVID 19.
Dogodek organizira SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju s Koroško gospodarsko zbornico in je brezplačen.
Veselimo se vaše udeležbe.
Ravne na Koroškem, 10.09.2021
Svetovalci SPOT svetovanje KOROŠKA:

Andreja Tarkuš, A.L.P. PECA d.o.o.
Veronika Zupanc, Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.
Danijela Uran, RRA Koroška d.o.o.
Primož Mirkac, Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.
 
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Odpiranje poslovnih priložnosti.« 
 
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine