Novice

Brezplačna delavnica: »Optimizacija poslovanja v podjetju – LEAN pristop«

 

Slovenska poslovna točka SPOT svetovanje KOROŠKA vabi na brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja:

 

»Optimizacija poslovanja v podjetju – LEAN pristop«,

v četrtek, 02. 06. 2022, od 9:30 do 14:00 ure,

v prostorih MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

(P – 9A, 1. nad.).

 

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom, delujočim podjetjem (direktorji in vodje, vodje procesov in projektov ipd.), z namenom prepoznavanja nepotrebnih ovir in stroškov (odpadkov) v podjetju ter z vzpostavitvijo čim bolj učinkovitega poslovanja. Vitka (LEAN) filozofija je temelj učinkovitega delovanja vsakega sistema in omogoča optimizacijo procesov podjetja z vidika porabe časa in denarja.

Na delavnici boste spoznali načine in principe s katerimi lahko LEAN pristop uvedemo v vsako podjetje ali organizacijo, ne glede na velikost.

 

VSEBINA DELAVNICE:

  • razumevanje podjetniškega procesa s poudarkom na razumevanju ključnih izzivov v različnih razvojnih fazah podjetja;
  • predstavitev vitke filozofije za učinkovito upravljanje podjetij;
  • identifikacija in klasifikacija odpadkov v procesih;
  • različni tipi odpadkov (ang. waste) v podjetjih;
  • orodja za odstranjevanje odpadkov na delovnem mestu, oddelku ter v organizaciji;
  • uporaba vitkih pristopov za boljše vodenje procesov in podjetij;
  • vzpostavitev kulture neprestanega izboljševanja organizacije.

Izvajalec delavnice: dr. Rok Stritar, podjetniški svetovalec, predavatelj in podjetniški mentor, ustanovitelj in solastnik podjetja Kibuba d.o.o., predavatelj in izvajalec podjetniških delavnic za start-up, scale-up in ostala podjetja, svetovalec večjim poslovnim sistemom na področjih vodenja, učinkovitosti in razvoja novih izdelkov, podjetniški mentor na področjih poslovnih funkcij in procesov, design thinkinga, vitkih pristopov, ekipe in zaposlenih, razvoja produkta,  poslovnega modeliranja.

 

TERMIN IN LOKACIJA:

V četrtek, 02. 06. 2022, od 9:30 do 14:00 ure, v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja – MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec (1. nadstropje, P – 9 A).

 

PRIJAVE:

Za udeležbo na brezplačni delavnici se lahko prijavite:

 

Za SPOT svetovanje Koroška:

Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Usposabljanje in delavnice.«

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine