Novice

Delavnica “Poznavanje psihologije gosta”

Za nami je uspešno že tretja praktično naravnana delavnica s področja gostinstva – za namene spodbujanja in razvoja turistične ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma na Koroškem, na temo “poznavanje psihologije gosta”.
Tudi tokrat je potekala je v Marenberškem mladinskem hotelu Radlje ob Dravi, izvedel pa sta jo je zunanji sodelavec Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, Gorazd Halič. V okviru usposabljanja se bosta zvrstili še dve praktično naravnani delavnici.
Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek, 12. 10. 2020, več info na: https://www.rra-koroska.si/…/1727-VABILO-k-udelezbi-na-progr…
Hvala vsem za udeležbo.

???????????????????????????????????? »???????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????????????č???????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????š???????? 2020-2021« ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????? – ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? – ???????????? ????????č???????????? ????????????????š???????? ????????????????????????.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine