Novice

[DOGODEK JE ODPOVEDAN]»Ogled dobre prakse na področju lesarstva – ogled dveh podjetij LESKO ŽIRI d.o.o. in STARMAN d.o.o.«

OBVESTILO: Žal je dogodek zaradi nastale COVID situacije in sprejetih ukrepov ODPOVEDAN!
Predstavitev dogodka: SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju z Območno-obrtno zbornico Dravograd organizira brezplačno udeležitev na dogodku ogled dobre prakse na področju lesarstva – ogled dveh podjetij LESKO ŽIRI d.o.o. in podjetje STARMAN d.o.o.. Dogodek je namenjen predvsem mikro, malim in srednje velikim podjetjem iz lesarske stroke.
Namen dogodka: Ogled dobre prakse je namenjen spoznavanju dejavnikov razvoja na področju lesarstva. Diskusija v obeh podjetjih predstavlja tudi možnost izmenjave pogledov ter nadaljnjega sodelovanja.
Kdaj? v četrtek, 29.10.2020
Kraj: LESKO ŽIRI D.O.O., Pot v skale 10, 4226 Žiri
STARMAN D.O.O., Poslovna cona Žeje pri Komendi, Pod brezami 2, 1218 Komenda
Odhod minibusa iz izhodiščnih točk v regiji 
 
06:20 Radlje ob Dravi (avtobusna postaja – Bajta)
06:35 Dravograd (glavna avtobusna postaja)
06:50 Ravne na Koroškem (avtobusna postaja)
07:10 Slovenj Gradec (glavna avtobusna postaja)
PROGRAM DOGODKA najdete v prilogi!
 
PRIJAVE
 
Prijave zbiramo po elektronski pošti: spot.koroska@gmail.com ter na telefon SPOT svetovanje Koroška 064 263 784 ali 064 277 968, najkasneje do ponedeljka, 26.10.2020, do 12. ure. V primeru dodatnih informacij nas lahko pokličete na predhodno zapisani telefonski številki. Število prijav na avtobusu je omejeno zaradi upoštevanja navodil NIJZ. Ob prijavi sporočite tudi kraj vstopa na avtobus in vrsto menija (mesni ali vegi).
Dogodek je za udeležence brezplačen.
 
Vljudno vabljeni!
SPOT svetovanje KOROŠKA
Pripravila: Danijela Uran, podjetniška svetovalka
Organizator dogodka – SPOT svetovanje Koroška
Izvajalec dogodka: OOZ Dravograd
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti.«

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine