Novice

Mednarodna hotelirska investicijska konferenca Hotco 2024

Predstavniki RRA Koroška se bomo že drugo leto zaporedoma udeležili mednarodne hotelirske investicijske konference HOTCO 2024 na Dunaju, kjer bomo pridobivali znanja s področja investiranja v nastanitvene kapacitete ter iskali potencialne vlagatelje v turistično infrastrukturo. Investicijska konferenca bo potekala dva dni, 29. in 30. januarja 2024.

HOTCO je mednarodna hotelirska investicijska konferenca, ki se osredotoča na iskanje priložnosti za razvoj hotelov v Evropi. V okviru konference se predstavljajo svetovni trendi hkrati pa konferenca predstavlja možnost za mreženje investitorjev,  hotelirjev, projektantov, bankirjev in drugih akterjev, vezanih na širitev hotelske ponudbe v Evropi in dlje.

V okviru projekta regionalnega skrbništva predstavljamo investicijske priložnosti Koroške regije in iščemo primerne sogovornike za investiranje v razvoj turistične infrastrukture, nastanitev in novih produktov. Hkrati z našimi aktivnostmi skrbimo za prepoznavnost Koroške regije ter umestitev le te na zemljevid potencialno zanimivih investicijskih destinacij.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine