Novice

Objavljen Javni poziv za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem v gostinstvu in turizmu v času epidemije COVID-19/2.

SPIRIT Slovenija, javna agencija najavlja, da bo predvidoma v ponedeljek 12. 4. 2021 po 13. uri odprla prijavni obrazec za oddajo vloge na Javni poziv za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem v gostinstvu in turizmu v času epidemije COVID-19/2.
Vlogo bo potrebno oddati elektronsko preko uporabniškega računa “Moj SPIRIT na spletni strani SPIRIT Slovenija”, v katerega se bo potrebno predhodno registrirati.
Do sredstev po tem pozivu so upravičeni mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki in zadruge s področja gostinstva in turizma), ki so imela na dan 12.3.2020 v podatkovni bazi AJPES kot svojo glavno dejavnost registrirano eno izmed naslednjih SKD dejavnosti (v nadaljevanju: upravičene dejavnosti):
    I 55 Gostinske nastanitvene dejavnosti (vključujoč vse poddejavnosti pod I 55),
    I 56 Dejavnost strežbe jedi in pijač (vključujoč vse poddejavnosti pod I 56),
    N 79.110 Dejavnost potovalnih agencij,
    N 79.120 Dejavnost organizatorjev potovanj,
    N 82.300 Organiziranje razstav, sejmov, srečanj,
    R 90.010 Umetniško uprizarjanje,
    R 90.020 Spremljaj. dej. za umetniško uprizarjanje.
Več o pogojih in potencialnih prijaviteljih je navedeno na spletni strani SPIRIT. Več na: https://www.spiritslovenia.si/razpis/366

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine