Aktualno, Novice

Vabilo na 10. Karierno tržnico

Razvojni Svet Kohezijske regije Vzhodna Slovenija v sodelovanju z Regijsko razvojno agencijo za Koroško in Kariernim centrom Univerze v Mariboru sodeluje na 10. Karierni tržnici, kjer se predstavlja s projektom YOUTHopia.

Predstavitev bo potekala v živo, na stojnici pred Rektoratom Univerze v Mariboru, in sicer 18. in 19. aprila med 10:00 in 14:00. V okviru projekta YOUTHopia, katerega partner je KRVS, bomo predstavili projekt, kakor bomo tudi promovirali dobre prakse izvedenih projektov v vseh 8 regija Kohezijske regije Vzhodna Slovenija.

Eden izmed bistvenih ciljev projekta YOUTHopia je ozaveščanje mladih o vlogi, ki jo ima kohezijska politika vezano na izvajanje prednostnih nalog EU, doseganje skupnih ciljev le-teh in konkretnih koristi državljanov, s poudarkom na zaposlovanju mladih. Sodelovanje na Karierni tržnici, ki je namenjena prav študentom in diplomantom, kakor tudi drugim mladim brezposelnim, predstavlja tako izpolnjevanje projektnih nalog, kakor tudi izvajanje promocije Evropske kohezijske politike in njenih projektov.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete na stojnici ter s tem dobite podrobnejši vpogled in informacije o projektu, kot tudi o drugih dobrih praksah iz naših regij.

Povezava do spletnega dogodka se nahaja TUKAJ

Vabljeni!

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine