Novice

SmartMOVE – BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA NA TEMO TRAJNOSTNE MOBILNOSTI ZA PODJETJA

 

SmartMOVE – BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA NA TEMO TRAJNOSTNE MOBILNOSTI ZA PODJETJA

 

 Kaj lahko storite delodajalci in zaposleni za doseganje bolj trajnostne mobilnosti?

Jeseni se pričenja cikel brezplačnih izobraževanj, na katerih bodo strokovnjaki z različnih področij na zanimiv in dinamičen način predstavili ključne teme in možnosti, ki jih imate delodajalci in zaposleni, da pripomorete k bolj trajnostni mobilnosti z izjemno ugodnimi učinki tako za vas kot za skupnost in okolje. Izobraževanja bodo podprta tudi z video ponazoritvami vsebin in primerov, izdelanih posebej za ta namen.

 

11. 10. 2023 webinar Uvajanje in upravljanje trajnostne mobilnosti v podjetjih
25. 10. 2023 webinar Upravljanje parkiranja in optimizirana raba avtomobila  
08. 11. 2023 webinar Upravljanje mobilnosti podjetij: koristi za zaposlene, okolje in poslovanje
22. 11. 2023 webinar Zdravstveni vidiki mobilnosti zaposlenih
18. 01. 2024 v živo Dobre prakse in izkušnje upravljanja trajnostne mobilnosti v podjetjih in ustanovah

 

Vsi webinarji potekajo od 9.00 do 10.15, medtem ko se bo izobraževanje v živo odvilo med 10. in 12. uro. Ob spremljanju vsaj treh izobraževanj prejmete tudi potrdilo o udeležbi. Opise izobraževanj si lahko preberete tukaj.

 

Na izobraževanja po vašem izboru se lahko prijavite tukaj.

 

Za več informacij obiščite www.smart-move.si ali www.zds.si.

 

 

Projekt SmartMOVE: Pametne rešitve za trajnostno mobilnost naslavlja izziv trajnostne mobilnosti na lokacijah z veliko prometa, v tem primeru Ljubljansko urbano regijo (LUR) z glavnim mestom Ljubljano, ki je najpomembnejši cilj dnevnih migracijskih tokov v Sloveniji. Za več informacij obiščite www.smart-move.si.

Projekt SmartMOVE sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP višini 1.609.166,79 EUR. Namen projekta je blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. Sodelujemo skupaj za zeleno, konkurenčno in vključujočo Evropo.

Za vsebine izobraževanj je odgovoren izključno ZDS kot partner projekta SmartMOVE in zanje v nobenem primeru ne velja, da odražajo stališča nosilca programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine