Novice

[SPOT VABILO] »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«

Ob zaključku leta 2020 vas svetovalci SPOT svetovanje Koroška, vabimo na dogodek »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«. Zaradi ukrepov COVID-19 bo letošnji dogodek potekal online preko video konferenčne platforme Zoom.
Dogodek se bo odvijal v torek 15.12.2020, med 10:00 in 12:00 uro.
Namen dogodka je predstavitev predvidenih instrumentov in koriščenja sredstev v programskem obdobju 2021 – 2027 s poudarkom na podjetništvu. V drugem delu bodo predstavniki institucij podpornega okolja za podjetništvo v Koroški regiji predstavili izzive s katerimi se soočajo pri svojem delu, v situaciji, vezani na ukrepe COVID-19.
PROGRAM DOGODKA se nahaja v prilogi.
Dogodek bo povezoval David Valič, direktor Podjetniškega centra Slovenj Gradec d.o.o.
Zaradi kakovostne izvedbe dogodka, vas vljudno prosimo, da izpolnite priloženo prijavnico in s tem potrdite udeležbo do četrtka, 10. 12. 2020, na elektronski naslov: spot.koroska@gmail.com ali na telefonsko številko 064 263 784 ali 064 277 968.
Dan pred dogodkom vam bomo na elektronski naslov posredovali povezavo do dogodka.
Dogodek organizira SPOT svetovanje Koroška
Veselimo se vaše udeležbe.
SPOT svetovanje KOROŠKA
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Poročanja in sooblikovanja podpornega okolja za poslovne subjekte.«

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine