Novice

Vabilo na investicijsko konferenco – Slovenija: Stabilnost – priložnost za rast v spreminjajočih se časih

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sredo, 9. 12. 2020, ob 10. uri, pripravlja spletno investicijsko konferenco z naslovom Slovenija: Stabilnost – priložnost za rast v spreminjajočih se časih, ki je namenjena tako potencialnim tujim investitorjem kot tudi slovenskim ponudnikom investicijskih projektov in vsem, ki jih zanima področje spodbujanja investicij.

Konferenca je zastavljena v treh vsebinskih sklopih, ki bodo obravnavali turizem, gradbeništvo in inovacije. Posamezni sklop je zamišljen kot pogovor med strokovnjaki/poznavalci posameznega področja.
  • Turizem bo predstavljen kot pomembna gospodarska panoga z multiplikativnim učinkom, v kateri so številne investicijske priložnosti, kot denimo turistični resorti, hoteli, gradovi, itd.
  • Izpostavljene bodo priložnosti v gradbeništvu, panogi, ki v zadnjih letih beleži stalno rast, kar Slovenijo uvršča med EU države z največjo rastjo gradbenih del na letni ravni.
  • Osvetlili bomo tudi inovativne rešitve slovenskih podjetij, saj je Slovenija vodilna med državami centralne in vzhodne Evrope po številu skritih prvakov (t. i. hidden champions), zelo uspešnih inovativnih malih in srednje velikih podjetij.
Investicijska konferenca bo potekala v angleškem jeziku in bo zraven panelnega dela omogočala potencialnim investitorjem tako pregled investicijskih projektov objavljenih v e-katalogu https://investslovenia.spiritslovenia.eu/, kot tudi B2B srečanja med potencialnimi investitorji in nosilci investicijskih projektov.
Več informacij o samem dogodku dobite tukaj: https://investslovenia.meetpt.com/
  Vabim vas, da se registrirate in se nam pridružite v sredo, 9. 12. 2020, ob 10. uri.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine