Novice

Vabilo na webinar: Investicijske priložnosti Koroške regije in predstavitev le teh preko portala Spirit Invest Slovenia (SPOT IP)

Termin: 15.12.2020 ob 09.00 uri
Kraj izvedbe: preko platforme ZOOM
Rok prijave: 14.12.2020 do 10:00 ure
Spoštovani,
RRA Koroška že od leta 2016 dalje izvaja aktivnosti na področju identificiranja in promocije investicijskih priložnosti v Koroški regiji. Naš cilj je vpisati Koroško med investicijsko zanimive destinacije in privabiti k investiranju tako domače kot tuje vlagatelje.
Naše aktivnosti smo pričeli izvajati s identifikacijo investicijskih priložnosti v regiji, kjer smo največ interesa prepoznali na področju turizma, poslovnih nepremičnin in novih produktov. Kot nosilce investicijskih priložnosti vključujemo vse – od mikro do malih podjetnikov, do lokalnih skupnosti in posameznikov.
Za namene predstavitve investicijskih priložnosti smo se udeleževali različnih dogodkov, kot so bili Invest in Slovenia v Luxembourgu, Expo Real v Münchnu, Investicijska konferenca v Londonu, Investicijske priložnosti Podravja v Ljubljani, bili pa smo tudi soorganizator dogodka ESIC v Mariboru.
Nosilcem investicijskih priložnosti tako nudimo pomoč pri iskanju investitorjev, investitorjem pa iskanje priložnosti v Koroški regiji. 
Od letošnjega leta dalje v sodelovanju z agencijo SPIRIT Slovenija in regionalnega skrbništva investicijske predloge v Sloveniji predstavljamo tudi preko skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev https://investslovenia.spiritslovenia.eu/.
PROGRAM WEBINARJA
Namen webinraja je  predstavitev spletnega portala SPOT IP, v katerega se vpisujejo investicijski predlogi v Sloveniji in preko katerega se izvaja tudi skupna promocija.
Webinar je namenjen vsem nosilcem investicijskih priložnosti, vsem lastnikom poslovnih nepremičnin, ki so namenjeni za prodajo, lokalnim skupnostim, subjektom podpornega okolja in podjetnikom, ki iščejo sovlagatelje za širitev poslovanja.
V okviru webinarja bomo spoznali, kje vam lahko pomagamo pri promociji investicijskih priložnosti, prav tako pa se bomo seznanili z uporabo spletnega portala, ki nam bo omogočil samostojno vpisovanje in posodabljanje lastnih investicijskih priložnosti.
Webinar bo trajal predvidoma do 10:00 ure.
Vabljeni!
Tjaša Havnik,
regionalna skrbnica za Koroško regijo

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine