Novice

Nov katalog slovenskih turističnih kmetij

Z velikim veseljem Vas obveščamo, da je po štirih letih, v mesecu novembru ponovno izšel nov katalog slovenskih turističnih kmetij, ki ga Združenje turističnih kmetij Slovenije pripravlja že dvaindvajset let (22) let v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo. Omenjeni katalog je že enajsti po vrsti, ki je izšel v šestih jezikovnih različicah (v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in hrvaškem jeziku), v skupni nakladi 56.000 izvodov.
Projekt so finančno podprli v višini 50% Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije in KGZS-Zavod Celje, ki je zagotovil nepogrešljivo strokovno pomoč. Ocenjujejo, da bo navedena naklada zadostovala za prihodnja tri leta.
Nov katalog turističnih kmetij Slovenije je bil celostno  prenovljen tako vsebinsko kot oblikovno že leta 2016, a z določenimi aktualnimi novostmi je bil dopolnjen letos. V skladu s komunikacijskim priročnikom My Way (Moj način) je bila letos prenovljena tudi naslovnica novega kataloga in dodanih nekaj novih vsebin na temo gastronomije in trajnostne vsebine- petzvezdična doživetja (Slovenia unique experiences).
V novem katalogu je z dvema fotografijama in opisom ponudbe predstavljenih 140 turističnih kmetij, od tega je 31 novih kmetij, na zadnji strani pa so v seznamu navedene z osnovnimi podatki še druge turistične kmetije v Sloveniji.
Da je tiskan katalog še vedno aktualen, zelo zaželen domačih gostih, je dokaz tudi letošnja korona, ko so potrošniki kljub digitalizaciji (katalog je na voljo na dveh spletnih portalih www.slovenia.info in www.turisticnekmetije.si v pdf) prisegali na tiskane kataloge in jih tudi masovno naročali tako na združenju kot na STO.
Katalog najdete tudi v prilogi.
Za potrošnike so katalogi brezplačni in jih že pošiljajo potencialnim gostom iz Slovenije. Na voljo bodo tudi v vseh večjih turistično informacijskih centrih po vsej Sloveniji. Naročijo se lahko po epošti na ztks@siol.net.

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine