Novice

V okviru Partnerstva za Pohorje je potekalo B2B srečanje na Pohorju

V okviru Partnerstva za Pohorje je včeraj potekalo B2B srečanje in seveda je bila prisotna tudi naša destinacija Koroška. 
 
Na pobudo ponudnikov s Pohorja in ob podpori Zavoda za turizem Maribor je bilo v okviru Partnerstva za Pohorje organizirano B2B srečanje, kjer so se med seboj predstavili ponudniki nastanitvenih kapacitet na Pohorju, turistične agencije in vodilne destinacije ter se dogovorili za morebitna poslovna sodelovanja. 
 
Delavnica je predstavljala prvo v vrsti srečanj. Želja pa je, da bi v prihodnje potekala na različnih lokacijah Pohorja. Po skoraj enoletnem zaprtju je sproščanje ukrepov omogočilo, da je srečanje na Belviju potekalo v živo.
 
Na Pohorju so se včeraj zbrali ponudniki nastanitvenih kapacitete z vseh treh regij, turistične agencije ter predstavniki vodilnih destinacij Rogla-Pohorje, Koroška in Zavod za turizem Maribor kot tudi RIC Slovenska Bistrica in RRA Podravje – Maribor, koordinator Partnerstva za Pohorje. 
 
Koroška je svoje barve zastopala v naslednji sestavi: podjetje KOPE, podjetje GO turizem, Koroški splavarji na Dravi, Black Peak Ribnica na Pohorju, Kovačija pri Kovaču Podvelka, Turistična kmetija Ravnjak in predstavniki RRA Koroška.
 
Več pa v priloženem sporočilu za medije.
 
 
 
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine