Novice

Vabilo k udeležbi na usposabljanje za gorskokolesarske učitelje in vodnike (Strokovne delavce v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX)

Spoštovani,
 
RRA Koroška bo v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije izvedla program usposabljanja za gorskokolesarske učitelje in vodnike –  za pridobitev licence Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA, STROKOVNI DELAVEC 1. Usposabljanje bo izvedeno po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko,  kolesarstvo – BMX.
 
Komu je usposabljanje namenjeno?
Delavnice so namenjene udeležencem iz Koroške regije, ki izvajajo  ( oz. načrtujejo izvajanje)  aktivnosti povezane s kolesarskimi turističnimi učenjem in vodenjem v destinaciji Koroška. Na usposabljanju bo lahko sodelovalo 18 udeležencev.  Prednost pri udeležbi na usposabljanju, do zasedbe razpisanih mest, bodo imeli udeleženci, ki tovrstne storitve že izvajajo.
 
Kje, kako in kdaj bo usposabljanje potekalo? 
Glede na priporočila NIJZ za preprečevanje okužb z novim korona virusom SARSCoV-2 bo izvedba usposabljanja prilagojena, in sicer tako da bo del teoretičnih vsebin izveden na daljavo, vse praktične vsebine pa bodo izvedene na prostem, in sicer v sklopu dveh podaljšanih  vikendov na Kopah, na Jamnici in na Ravnah na Koroškem. Usposabljanje bo potekalo v avgustu in/ali v septembru 2021. Točni termini bodo določeni naknadno.
 
Več informacij najdete v vabilu in razpisu, ki se nahajata v prilogi. 
 
Izvedba usposabljanja je del projekta »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« in ga financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj –  ter občine Koroške regije. 
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine