Novice

Vabilo na webinar: Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji (Predstavitev portala Spirit Invest Slovenia (SPOT IP))

 
Vabilo na webinar: Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji Predstavitev portala Spirit Invest Slovenia (SPOT IP)
(delavnica na nosilce investicijskih predlogov)
Termin: 11.03.2021 ob 10.00 uri
Rok prijave: 10.03.2021 do 10:00 ure
Kraj izvedbe: preko platforme ZOOM
ali na tjasa.havnik@rra-koroska.si
RRA Koroška že od leta 2016 dalje izvaja aktivnosti na področju identificiranja in promocije investicijskih priložnosti v Koroški regiji. Naš cilj je vpisati Koroško med investicijsko zanimive destinacije in privabiti k investiranju tako domače kot tuje vlagatelje.
Naše aktivnosti smo pričeli izvajati s identifikacijo investicijskih priložnosti v regiji, kjer smo največ interesa prepoznali na področju turizma, poslovnih nepremičnin in novih produktov. Kot nosilce investicijskih priložnosti vključujemo vse – od mikro do malih podjetnikov, do lokalnih skupnosti in posameznikov.
Za namene predstavitve investicijskih priložnosti smo se udeleževali različnih dogodkov, kot so bili Invest in Slovenia v Luxembourgu, Expo Real v Münchnu, Investicijska konferenca v Londonu, Investicijske priložnosti Podravja v Ljubljani, bili pa smo tudi soorganizator dogodka ESIC v Mariboru.
 
Nosilcem investicijskih priložnosti tako nudimo pomoč pri iskanju investitorjev, investitorjem pa iskanje priložnosti v Koroški regiji.  
Od lanskega leta dalje v sodelovanju z agencijo SPIRIT Slovenija in regionalnega skrbništva investicijske predloge v Sloveniji predstavljamo tudi preko skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev https://investslovenia.spiritslovenia.eu/.
PROGRAM WEBINARJA
Namen webinarja je  predstavitev spletnega portala SPOT IP, v katerega se vpisujejo investicijski predlogi v Sloveniji in preko katerega se izvaja tudi skupna promocija.
 
Webinar je namenjen vsem nosilcem investicijskih priložnosti, še posebej podjetjem, ki iščejo sovlagatelje za razvoj novih produktov, storitev in širitev poslovanja.  
 
V okviru webinarja bomo spoznali:
  • Kakšno pomoč lahko koristite za promocijo investicijskih priložnosti,
  • Kako poteka promocija in iskanje vlagateljev preko spletne platforme Invest Slovenija (SPOT-IP) – skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev
  • Kaj zajema predstavitev investicijskega predloga preko skupne spletne platforme in katere podatke si moramo v prvi fazi pripraviti (praktični primer)?
Webinar bo trajal predvidoma do 11:00 ure.
Vabljeni!
Tjaša Havnik, Regionalna skrbnica za Koroško regijo

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine