Ostali razpisi

Javni razpis za sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme (Paket 21)

Predmet javnega razpisa: predmet javnega razpisa je sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme v letu 2023 in 2024 (Paket 21). Sofinancirajo se nakupi raziskovalne opreme, katere informativna predračunska nabavna vrednost prijavljene raziskovalne opreme znaša najmanj 50.000 EUR za naravoslovje, najmanj 20.000 EUR za tehniko, biotehniko in medicino ter najmanj 15.000 EUR za humanistiko in družboslovje.

3. Subjekti, ki se lahko prijavijo na razpis: na razpis se lahko prijavijo javni raziskovalni zavodi, univerze in drugi javni zavodi, ki izvajajo javno službo na področju raziskovalne dejavnosti v obliki raziskovalnih programov oziroma infrastrukturnih programov na podlagi dodeljene koncesije, kar pomeni, da so v skladu z ZZrID prijavitelji lahko javni raziskovalni zavodi, univerze in drugi
javni zavodi s koncesijo, ki preko stabilnega financiranja znanstvenoraziskovalne dejavnosti izvajajo raziskovalne programe oziroma infrastrukturno dejavnost.

4. Kriteriji za ocenjevanje prijav za sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme Kriteriji za ocenjevanje prijav za sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme so:
– znanstvena odličnost raziskovalcev;
– kakovost prijave podporne dejavnosti;
– potencialni vpliv zaradi razvoja, razširjanja in uporabe pričakovanih rezultatov raziskav.

Vrstni red kriterijev ne pomeni njihove prioritete.

Več: http://www.arrs.gov.si 

Prijavitelj javnega razpisa:

Javna agencija za raziskovalno dejavnost
Republike Slovenije

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine