Ostali razpisi

Obvestilo o objavi Javnega razpisa za financiranje štipendij Ministrstva za kulturo za dodiplomski študij v tujini z začetkom v študijskem letu 2024/25

Ministrstvo za kulturo obvešča zainteresirane prijavitelje, da objavlja Javni razpis za financiranje štipendij Ministrstva za kulturo za dodiplomski študij v tujini z začetkom v študijskem letu 2024/25 (razpis, oznaka JPR-ŠTIPD-2024).

Predmet razpisa je štipendiranje javno veljavnega dodiplomskega študija (prva bolonjska stopnja oziroma primerljivi študij) na tujih izobraževalnih ustanovah, ki ga prijavitelj zaključi s pridobitvijo javno veljavne listine, diplome (»Bachelor’s degree«, BA, BSC, Baccalaureat; v nadaljnjem besedilu: diploma):
– na področjih glasbene umetnosti, baleta in plesa, intermedijske, uprizoritvene, vizualne umetnosti, arhitekture in oblikovanja, AV-kulture, kulturne dediščine in novinarstva.
Okvirna vrednost vseh razpoložljivih sredstev, namenjenih za razpis, znaša 78.120 EUR.

Razpis bo trajal od 24. 5. 2024 do 24. 6. 2024.

Besedilo javnega razpisa bo 24. 5. 2024 objavljeno na spletni strani Ministrstva za kulturo o https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-kulturo/javne-objave/

Prijavitelj javnega razpisa:

Ministrstvo za kulturo

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine