Ostali razpisi

Obvestilo o odprtju Javnega programskega razpisa za izbor kulturnih programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Ljubljana, ki jih bo v letu 2022 sofinanciral Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (oznaka razpisa: Ljubljana-PrP-2022)

Na podlagi prvega odstavka 6. člena Pravilnika o izvedbi javnega poziva in javnega razpisa za izbiro kulturnih programov in kulturnih projektov (Uradni list RS, št. 43/10 in 62/16) Javni sklad RS za kulturne dejavnosti objavlja obvestilo o odprtju Javnega programskega razpisa za izbor
kulturnih programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Ljubljana, ki jih bo v letu 2022 sofinanciral Javni
sklad RS za kulturne dejavnosti (oznaka razpisa: Ljubljana-PrP-2022) Javni sklad RS za kulturne dejavnosti obvešča zainteresirane prijavitelje, da s 4. februarjem 2022 odpira Javni programski razpis za izbor kulturnih programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Ljubljana, ki jih bo v letu 2022 sofinanciral Javni sklad RS za kulturne dejavnosti.

Razpis bo odprt od 4. februarja 2022 do 4. marca 2022.

Besedilo razpisa in prijavni obrazci bodo objavljeni z dnem odprtja javnega programskega razpisa na spletni strani JSKD (www.jskd.si).

Več: https://www.uradni-list.si/_pdf/2022/Ra/r2022015.pdf

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti

Deli novico:

Skoči do osrednje vsebine