Novice

20 let uspešnega delovanja RRA Koroška d.o.o.

RRA KOROŠKA d.o.o., je v petek, 3. septembra 2021, v dvorcu Bukovje obeležila 20 let uspešnega dela, povezovanja in sodelovanja s svojimi poslovnimi partnerji. 
 
Ga. Karmen Sonjak, direktorica RRA Koroška je s ponosom orisala pot in razvojne dosežke, ki jih je regionalna razvojna agencija ustvarila skupaj s svojimi partnerji.  Namreč leta 2001 se je agencija z družbeno pogodbo zavezala k izvajanju nalog pospeševanja lokalnega in regionalnega razvoja, na gospodarskem, socialnem, tehnološkem ter prostorskem področju. 
 
Med gosti dogodka je bil tudi direktor direktorata za regionalni razvoj mag. Grega Kordež (MGRT) ki ocenjuje, da iskanje skupne poti med politiko, gospodarstvom in vladnim sektorjem ni vedno enostavno. RRA Koroška je most med državno in regijsko ravnjo.
 
V imenu Sveta Koroške regije je na dogodku čestitala za uspešno delo ter spregovorila tudi županja Dravograda, ga. Marijana Cigala, ki je trenutno predsedujoča. Poudarila je pomen in pomembno vlogo agencije za regionalno in lokalno okolje.
 
Razveselili smo se tudi priznanja Mestne občine Slovenj Gradec, ki nam ga je v imenu župana predal g. Peter Pungartnik.
 
Dogodek, ki je potekal v čast jubileju, je bil obogaten s kulturnim programom, rdeča nit dogodka pa je bila seveda naša zelena destinacija Koroška.
 
Sklepna misel dogodka je, da lahko pogumno in z dvignjeno glavo optimistično zremo v prihodnost, veselimo se novih izzivov. Ne bo vedno lahko, ampak skupaj bomo zmogli. Vsak je pomemben delček v mozaiku celote. 
 
RRA Koroška se vsem poslovnim partnerjem iskreno zahvaljuje za izkazano zaupanje in sodelovanje.  
 
 

Deli novico:

Več novic

SEEMEET 2023

Slovensko in mednarodno poslovno okolje bo v oktobru letos ponovno zaživelo ob vrnitvi SEEMEET-a, največjega

Preberi »
Skoči do osrednje vsebine