Novice

Vabilo na SPOT dogodek: Odpiranje poslovnih priložnosti v okviru mednarodnega poslovnega srečanja » Connect2Slovenia « na 53. MOS Celjskem sejmu

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«  vas SPOT Svetovanje Koroška vabi na udeležitev dogodka odpiranje poslovnih priložnosti, ki se bo odvijal v okviru Mednarodnega poslovnega srečanja »Connect2Slovenia« na 53. MOS Celjskem sejmu.

Vabilo na dogodek: Odpiranje poslovnih priložnosti v okviru mednarodnega poslovnega srečanja » Connect2Slovenia « na 53. MOS Celjskem sejmu

Predstavitev dogodka: SPOT Svetovanje Koroška v sodelovanju z Območno podjetniško obrtno zbornico Slovenj Gradec organizira brezplačno udeležitev na dogodku odpiranja poslovnih priložnosti v okviru dogodka: Mednarodno poslovno srečanje »Connect2Slovenia«. Dogodek je namenjen predvsem mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki si želijo poslovnega sodelovanja s področja:
– avtomobilska industrija
– kovinska industrija
– lesno predelovalna industrija
– trajnostno gradbeništvo
– digitalne in informacijske rešitve za lažje poslovanje
– IKT
– rešitve/tehnologije v industriji 4.0 (pametni stroji, roboti, pametna logistika, kibernetska varnost,…)
– obnovljiva energija
– elektrika in elektronika
– mobilnost, transport in logistika- trgovina.
Namen dogodka: Dogodek je priložnost za podjetja, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetji.
Kdaj? v četrtek, 16.9.2021 od 10.00 uri do 17.00 ure
Kraj: MOS Celjski sejem (Modra dvorana), Dečkova cesta 1, 3000 Celje
Več informacij v zvezi z dogodkom in PRIJAVNICA se nahajajo v priloženem dokumentu.Dogodek je za udeležence brezplačen.

Vljudno vabljeni!
SPOT svetovanje KOROŠKA Organizator dogodka 
– SPOT svetovanje Koroška 
Izvajalec dogodka: OOZ Slovenj Gradec
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine