Novice

Praktično naravnani delavnici »Od njive do krožnika z uveljavljenim slovenskim kuharskim mojstrom Janezom Bratovžem« in »Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma…

Včeraj, 8. 9. 2021, smo v okviru RRA Koroška d.o.o. – Regionalna razvojna agencija za Koroško na željo in pobudo ponudnikov Koroške, v sodelovanju z območnimi obrtno – podjetniškimi zbornicami, uspešno izvedli dve praktično naravnani delavnici »Od njive do krožnika z uveljavljenim slovenskim kuharskim mojstrom Janezom Bratovžem« in »Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma in gostinstva Koroške z Janjo Viher«. Potekali sta v dvorani MKC-ja Radlje ob Dravi.

 
Iskrena hvala vsem gostinskim delavcem Koroške, pa tudi ostalim prisotnim, ki delujejo na področju turizma v naši regiji za udeležbo in iskrena hvala tako odlični Janji Viher, kot kuharskemu mojstru Janezu Bratovžu. Oba sta izjemna in strokovnjaka na svojem področju. Počaščeni smo, da sta bila danes v naši družbi. 
 
Prav tako pa smo veseli, da nas je prišel pozdraviti Blaž Cvar, predsednik upravnega odbora Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS.  
 
Izvedba delavnic je del projekta »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« in ga financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – ter občine Koroške regije.
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine