Novice

Usposabljanje VODNIKOV INTERPRETATORJEV kulturne dediščine in narave Koroške je uspešno zaključeno

V torek,  22. junija 2021,  smo sklenili peto delavnico v sklopu usposabljanja VODNIKOV INTERPRETATORJEV za kulturno dediščino in naravo Koroške v okviru projekta “Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021”. 
 
Ob zaključku smo rahlo utrujeni, a vseeno nasmejani in zadovoljni strnili nekaj misli, ki jih je bilo veselje poslušati. Strinjali smo se, da gre za nepozabno izkušnjo, da smo pridobili ogromno novega znanja, da se je še kako splačalo vztrajati do zadnjega dneva, da bomo znanje s pridom uporabljali z vso predanostjo pri svojem delu in nove vezi negovali naprej. 
 
Hvaležni izvajalki programa, odlični trenerki Janji Sivec, ki nas je motivirala in na nas prenesla toliko novega znanja. 
 
Čestitke vsem udeležencem za uspešno opravljeno usposabljanje in pridobitev potrdila o udeležbi v programu vodnik interpretator.
 
Operacijo “Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021″financirajo Republika Slovenija in Evropska unija – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – ter občine Koroške regije.
 
 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine