Novice

Vabilo na dogodek: ODPIRANJE POSLOVNIH PRILOŽNOSTI: »7. POSLOVNI FORUM ZA INTERNACIONALIZACIJO POSLOVANJA – TREBINJE (BOSNA IN HERCEGOVINA)«

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT Svetovanje Koroška vabi na udeležbo dogodka: Odpiranje poslovnih priložnosti: 7. poslovni forum za internacionalizacijo poslovanja –  Trebinje (Bosna in Hercegovina)

Vabilo na dogodek:

ODPIRANJE POSLOVNIH PRILOŽNOSTI:

»7. POSLOVNI FORUM ZA INTERNACIONALIZACIJO POSLOVANJA – TREBINJE (BOSNA IN HERCEGOVINA)«

Predstavitev dogodka:

SPOT Svetovanje Koroška v sodelovanju z Območno-obrtno zbornico Dravograd organizira brezplačno dvodnevno udeležitev na dogodku: 7. poslovni forum za internacionalizacijo poslovanja – Trebinje, BIH za mikro, mala in srednje velika podjetja. Podjetnikom bomo kot čezmejni posrednik omogočili, da bodo lahko svoje poslovne priložnosti zaznali na tujem trgu v Bosni in Hercegovini. V okviru omenjenega dogodka bodo potekala v naprej dogovorjena B2B srečanja.

Sektorji, ki bodo zastopani, so:

 

  • kmetijstvo;
  • kovinska predelovalna industrija;
  • lesna in gradbena industrija;
  • tekstil;
  • avtomobilska industrija;
  • energetska učinkovitost;
  • IT tehnologije;
  • plastični izdelki in izdelki iz plastičnih; mas

 

* v kolikor bi se želeli udeležiti B2B sestankov, vas prosimo, da nam to ob prijavi sporočite. Na B2B sestanke se prijavite sami na povezavi: https://7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net/page/24/What+is+a+matchmaking+event?-  in si izberete podjetja s katerimi želite navezati stike.

 

Namen dogodka: Sodelovanje na konferenci je odlična priložnost, da svoje stike navežemo na tuji trg in razširimo obzorja poslovanja.

 

Kdaj? V četrtek, 3.11.2022, petek, 4.11.2022 in sobota, 5.11.2022 (vrnitev).

 

Kraj: Hotel Central Park (Trg slobode 6, 89101 Trebinje (Bosna in Hercegovina), Kulturni center Trebinje

 

PROGRAM DOGODKA in PODROBNOSTI: Vabilo BIH

 

PRIJAVE

Prijave zbiramo na e-pošti: spot.koroska@gmail.com . Prijavite se lahko najkasneje do 30.10.2022, do 12.00 ure.

V primeru dodatnih informacij nas lahko pokličete na telefonski številki, SPOT Svetovanje Koroška: 064 263 784 ali 064 277 968 . Število prijav je omejeno do zasedbe mest na minibusu.

 

Dogodek je za udeležence brezplačen. Vljudno vabljeni!

SPOT Svetovanje KOROŠKA

Organizator dogodka – SPOT Svetovanje Koroška

Izvajalec dogodka: OOZ Dravograd

 

 

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT Svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT Svetovanje KOROŠKA: »Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti.«

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine