Novice

Z glasovanjem lahko do naziva “Slovenka leta 2023” županji Črne na Koroškem mag. Romani Lesjak pomagate tudi vi. Ponesimo Koroško na vrh Slovenije!

Avgustovske poplave so več kot zaznamovale Koroško. Posebej veliko škode je utrpela Črna na Koroškem, vas olimpijcev. V težkih časih smo pokazali veliko solidarnosti, znali smo si stati ob strani … Grozo so prepoznali tudi domači in tuji politiki, vplivneži, znani obrazi … Žalostno je, da je naša Koroška vselej opažena, ko govorimo o presunljivih in žalostnih zgodbah. Želimo si, da bo naša regija vidna tudi v prihodnje, da ne bomo pozabljeni. Veliko je odvisno tudi od nas samih. Pomembno je, da znamo združiti moči v dobrem in slabem. Ključ do uspeha je v sodelovanju in povezovanju, le tako lahko delamo vidne korake tudi izven regije.

Prebrodili smo težke čase, posledice ostajajo. Veliko je bilo že storjenega, veliko dela je še ostalo. A pomembno je, da delamo dalje in v težkih časih je veliko borbenosti, trme in srčnosti pokazala županja Občine Črna na Koroškem, mag. Romana Lesjak, ki je nominirana za Slovenko leta 2023. Tudi zaradi naštetih vrlin in ker je močno zaznamovala preteklo leto, pušča neizbrisljivo sled. Ne le v svoji Črni na Koroškem, ki ji je predana z vsem srcem, ampak tudi v celi regiji in Sloveniji.

Zdaj je čas za lepše zgodbe ter da Korošci z roko v roki podpremo njo. Z glasovanjem jo lahko ponesemo na vrh Slovenije in tako krepimo tudi promocijo naše regije celostno. Samo sami lahko poskrbimo, da bomo opaženi, videni, slišani.

Podprete jo lahko tako, da oddate svoj glas na povezavi: https://slovenkaleta.si/?fbclid=IwAR3qgAGMfLzz8PM8qeTUVPsK9u4S7u7FNk0jOg2zyf_VfjZksYLLNkqXkaM

Lahko pa tudi s kuponom, ki ga najdete v reviji Jana in ga pošljete na naslov: Jana, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.

Glasovanje poteka do vključno 20. februarja 2024.

 

Avtorica naslovne fotografije je Mateja Jordovič Potočnik.

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine