Ostali razpisi

Javni razpis za razpisno področje A v letu 2023: finančna podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu in Javni razpis za razpisno področje B v letu 2023: finančna podpora Slovencem po svetu

Na podlagi Zakona o odnosih Republike Slovenije s Slovenci zunaj njenih meja (Uradni list RS, št. 43/06 in 76/10) in Uredbe o izvajanju finančnih podpor za ohranjanje in razvijanje slovenske identitete zunaj Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 139/06, 32/16, 63/17 in 114/21) Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu objavlja naslednja javna razpisa:

– Javni razpis za razpisno področje A v letu 2023: finančna podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu in  Javni razpis za razpisno področje B v letu 2023: finančna podpora Slovencem po svetu.

Besedili in dokumentaciji javnih razpisov bosta 21. oktobra 2022 objavljeni na spletnem mestu Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu: https://www.gov.si/drzavni-organi/vladne-sluzbe/urad-vlade-za-slovence-v-zamejstvu-in-po-svetu/, v zavihku javne objave.

Prijavitelj javnega razpisa:

Urad Vlade Republike Slovenije
za Slovence v zamejstvu in po svetu

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine