Ostali razpisi

Javni razpis za sofinanciranje raziskovalnih projektov Marie Skłodowska-Curie – Pečat odličnosti

Cilj javnega razpisa: cilj javnega razpisa je spodbujanje internacionalizacije slovenskih raziskovalnih organizacij ter povečanje ustvarjalnega in inovativnega potenciala raziskovalcev z doktoratom, ki želijo pridobiti nova znanja z naprednim usposabljanjem ter mednarodno, interdisciplinarno in medsektorsko mobilnostjo.

5. Pogoji javnega razpisa
5.1. Vstopni pogoji
Agencija bo sofinancirala raziskovalne projekte, katerih prijava raziskovalnega projekta je bila oddana na mednarodni razpis EK-2021, je v recenzentskem postopku Evropske komisije prejela oceno 85% ali več ter ji je Evropska komisija podelila t. i. Pečat odličnosti in je Evropska komisija ni sprejela v sofinanciranje ter pod pogojem, da gre za raziskovalni projekt, ki ga izvaja
en raziskovalec.

Raziskovalec mora biti isti, kot je bil prijavljen na mednarodni razpis EK-2021, ki je bil predmet postopka ocenjevanja pri Evropski komisiji in čigar prijava raziskovalnega projekta je v recenzentskem postopku Evropske komisije prejela oceno 85% ali več ter ji je Evropska komisija podelila t. i. Pečat odličnosti in je Evropska komisija ni sprejela v sofinanciranje.

Več: https://www.uradni-list.si/_pdf/2022/Ra/r2022081.pdf

Prijavitelj javnega razpisa:

Javna agencija za raziskovalno dejavnost
Republike Slovenije

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine