Ostali razpisi

Obvestilo o objavi Javnega razpisa za dodelitev delovnih štipendij na področju glasbenih, vizualnih, uprizoritvenih in intermedijskih umetnosti, ki jih bo v letu 2023 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo – JR-DŠ-UM-2023

Ministrstvo za kulturo obvešča zainteresirane prijavitelje, da objavlja Javni razpis za dodelitev delovnih štipendij na področju glasbenih, vizualnih, uprizoritvenih in intermedijskih umetnosti, ki jih bo v letu 2023 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo – JR-DŠ-UM-2023.

Predmet javnega razpisa, je dodelitev delovnih štipendij, ki jih bodo prejele fizične osebe s statusom samozaposlenega v kulturi, vpisane v razvid samozaposlenih v kulturi pri Ministrstvu za kulturo, ki opravljajo poklic s področja glasbenih, vizualnih, uprizoritvenih ali intermedijskih umetnosti.

Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev za predmet razpisa znaša 390.000,00 evrov.

Razpis bo trajal od 14. 10. 2022 do 14. 11. 2022.

Besedilo javnega razpisa bo 14. 10. 2022 objavljeno na spletni strani Ministrstva za kulturo https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-kulturo/javne-objave/.

Prijavitelj javnega razpisa:

Ministrstvo za kulturo

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine