Razpisi

Proste kadrovske štipendije v Koroški regiji 2021/2022 – že objavljamo proste potrebe po kadrovskem štipendiranju za naslednje šolsko/študijsko leto

Dijaki in študenti odtipkajte kontaktno številko delodajalca in si zagotovite kadrovsko štipendijo, ki vam bo olajšala pot izobraževanja in približala cilj do zaposlitve. Vse informacije najdete pod rubriko Štipendije – E-točka proste kadrovske štipendije v Koroški regiji 2021/2022 ????.
 
Spoštovani delodajalci,  prepričani smo, da v vašem podjetju namenjate dolgoročnemu načrtovanju kadrov še posebej veliko pozornosti in da tudi izvajate politiko štipendiranja. Tukaj smo, da pomagamo in vaše potrebe po kadrovskem štipendiranju objavimo pod rubriko Štipendije – E-točka proste kadrovske štipendije v Koroški regiji, da bodo mladi še prej našli stik z vami
 
Kaj morate narediti?
 
 
Proste potrebe po kadrovskem štipendiranju prijavite z obrazcem na JAVNI POZIV DELODAJALCEM ZA PRIJAVO POTREB PO KADROVSKIH ŠTIPENDIJAH V ŠOLSKEM/ŠTUDIJSKEM LETU 2021/2022, ki ga najdete pod rubriko Štipendije –  Pozivi in nam ga pošljete.
 
Prijava je neobvezujoča ter brezplačna, izvajamo jo z namenom, da vam pomagamo zagotoviti potreben kader v vašem podjetju.
 
Javni poziv je objavljen na naslednji povezavi https://www.rra-koroska.si/si/stipendije pod rubriko Pozivi.  
 
 
Vabljeni k sodelovanju,
 
Jasmina Pungartnik

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine