Novice

EXPO REAL MÜNCHEN 2023

RRA Koroška bo od 04.10.2023 do 06.10.2023 prisotna na Expo Real München – enemu izmed največjih investicijskih sejmov. Nahajali se bomo na delu B2 / 410.

V okviru InvestKoroška (RRA Koroška) bomo na sejmu predstavljali možnosti investicijskih nepremičninskih projektov in tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin v Koroški regiji.

IŠČETE INVESTITORJA / SOVLAGATELJA? POZIV K VPISU INVESTICIJSKIH PREDLOGOV:

Vse zainteresirane, ki bi želeli, da njihove investicijske priložnosti predstavljamo v okviru naše promocije na sejmu Expo Real, pozivamo k oddaji investicijskih predlogov.

To lahko storite tako, da nas kontaktirate na 05 90 85 183 ali nam pišete na tjasa.havnik@rra-koroska.si, oziroma nas obiščete na sedežu RRA Koroška, kjer se bomo dogovorili za možnosti sodelovanja.

Vpis investicijskih predlogov je brezplačen!

VEČ O INVESTICIJSKEM SEJMU EXPO REAL

Zakaj EXPO REAL?

  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije, ki poteka že od leta 1998.
  • Na 75.000 kvadratnih metrih oz. v sedmih sejemskih halah se bo predstavljajo preko 1.880 razstavljavcev.
  • Sejem je leta 2022 obiskalo 39.900 udeležencev iz 73 držav in okoli 1.000 predstavnikov medijev
  • EXPO REAL nudi odlično možnost za vzpostavitev prvih kontaktov s potencialnimi investitorji in razvijalci (t.i. »developerji«) tako za že obstoječe, kot tudi za bodoče projekte.
  • Aktivnosti na samem sejmu potekajo proaktivno – vzpostavljanje novih kontaktov, seznanja potencialnih investitorjev in razvijalcev z aktualnimi projekti, vlogo pisarne za privabljanje investitorjev in možnostmi za sodelovanje tudi v prihodnosti.

Več na: https://www.exporeal.net

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine