Aktualno, Novice

Koroška v pričakovanju zimske sezone. Kope jo bodo pričele še bolj udarno ter s številnimi novostmi!

Koroška je čarobna tudi v belem. Naše največje gorsko turistično središče Kope se zelo zavzeto in aktivno pripravlja na zimsko sezono, ki bo kmalu tukaj. Smučišče Kope ni več majhno lokalno smučišče, ampak bo od letošnje zime postalo eno izmed sodobnejših smučišč doma, ki ponuja predvsem udobno in varno smuko za pogumne, previdne in otroke.

Od prejšnje zimske sezone so posodobili 10 obstoječih smučarskih prog in dodali 3 nove freestyle proge. Ponosno povejo, da bo letos na voljo kar 13 prog. Za prevoz iz ene do druge točke bosta poskrbeli dve novi 4-sedežnici (Kopnik in Pahernik) in 1 vlečnica (Velika Kopa). Na smučišču odpirajo tudi povsem prenovljeni Grmovškov dom, ki bo prava izbira za tiste, ki se radi kar s smučkami pripeljete do tople sobe. V njem je poleg domače restavracije tudi prenovljeni Holcer pub, v katerem bo letos med vikendi zabave še več. V program pa dodajajo tudi spevnejše elektronske ritme, ki se bodo vrteli predvsem v Zajčici, med ali po smuki.

Klara Poberžnik, vodja prodaje pravi: »Priprave na zimsko sezono so v polnem teku. Pri nas bo letošnja zimska sezona zelo pestra, saj prinaša tudi veliko novosti. Letos bo na voljo kar 13 prog, dve novi sedežnici, popolnoma prenovljeni in zelo sodoben Grmovškov dom, ki nudi nadstandardne sobe, ki sprejmejo do 150 gostov, od najbližje proge pa je oddaljen le 50 metrov … To pa sploh ni vse. Vse čakajo številne aktivnosti, odličen spremljevalni program ter nepozabna zabava za vse generacije. Dobrodošli vsi od blizu in daleč«.

Tudi letošnji SKI OPENING bo poseben, otvoritvena zabava vas čaka že 1. decembra 2023. Več o ponudbi najdete na povezavi: https://www.kope.si/kope_ponudbe/ski-opening/

Foto: Produkcija Bakster

Na Kopah vam nudijo tudi odlično ALPSKO ŠOLO SMUČANJA, ki je primerna za otroke od 4. do 10. leta. Otroci so razdeljeni v skupine in pod vodstvom izkušenih trenerjev na zabaven način skozi igro osvajajo smučarsko znanje. Vaši otroci bodo varno postali smučarski prvaki, ki se samostojno podijo po belih strminah. No, vi pa boste ob tem uživali v številnih drugih aktivnosti, ki vam jih nudijo.

Dobrodošli in se vidimo!

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine