Novice

Vabilo na poletni camp MODRI VOLK 2021

Poletni camp MODRI VOLK 2021 predstavlja nepozabno doživetje in 5-dnevno pustolovščino, ki je namenjena otrokom od 10. do vključno 13. leta starosti. Camp je organiziran v obliki tabora in omogoča pristen stik z naravo v odmaknjenih krajih hribovja Kozjak, na Koroškem. Otroci bodo v družbi novih prijateljev, brez telefonov in tablic živeli v šotorih, hkrati pa bodo vključeni v različne aktivnosti na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo otroci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera pa se bodo naučili uporabljati tudi v vsakdanjem življenju.
 
Tabor MODRI VOLK je letos še posebej zasnovan kot program, ki bo blažil posledice omejitev, katere je otrokom povzročila epidemija korona virusa. 5-dnevna dogodivščina bo otrokom omogočila pristen stik z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti, ustvarjalnosti in talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje osnovnih življenjskih veščin.
 
Prvi termin campa je razpisan konec meseca junija 2021. Več informacij najdete v prilogi.
 
Otroci v camp, starši pa na oddih v idilično vasico na Pohorju.
 
V času trajanja otroškega tabora smo pripravili tudi poseben paket za starše in sicer v obliki aktivnega oddiha v bližnji vasici Ribnica na Pohorju.
 
Dodatna pojasnila in informacije:
 
Gremis d.o.o.
info@slashsport.si

040 412 801 (Gregor Likar, prof.)

Deli novico:

Skoči do osrednje vsebine