Novice

Pozor! Na voljo je še več prostih potreb po kadrovskem štipendiranju koroških podjetij v šolskem/študijskem letu 2022/2023.

Pozor! Na voljo je še več prostih potreb po kadrovskem štipendiranju koroških podjetij v šolskem/študijskem letu 2022/2023. Najdete jih pod rubriko PODJETNIŠTVO => Regijska štipendijska shema Koroška, s klikom na E-točka proste kadrovske štipendije 2022/2023

Dijaki in študenti

Delodajalci vas vabijo, da stopite v kontakt z njimi in si zagotovite kadrovsko štipendijo v času izobraževanja, po končanem izobraževanju vas čaka pri njih celo zaposlitev.

Delodajalci

Vabljeni, da nam posredujete proste potrebe po kadrovskem štipendiranju, ki ji za vas brezplačno objavljamo na naši spletni strani.

Namen E-točke proste kadrovske štipendije v Koroški regiji je povezovanje mladih in delodajalcev v Koroški regiji. Mlade informiramo o poklicnih potrebah delodajalcev ter usmerjamo k izbiri zaposljivih poklicev. Delodajalcem pomagamo pri dolgoročnem načrtovanju in zaposlovanju kadrov, ki ga v svoji dejavnosti potrebujejo.

Za več informacij smo vam na voljo na https://rra-koroska.si/regijska-stipendijska-shema ter na e-naslovu: jasmina.pungartnik@rra-koroska.si.

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine