Novice

Zmagovalci natečaja Trajnostno povezani

 

TRAJNOSTNO POVEZANI

NATEČAJ ZA NAJBOLJŠE DIGITALNE FOTOGRAFIJE NA TEMO TRAJNOSTNE MOBILNOSTI

 

 

Z natečajem Trajnostno povezani so želeli RRA Koroška d. o. o. in ostali projektni partnerji projekta ReMOBIL poiskati najbolj domiselne in izvirne digitalne fotografije na temo prihoda/odhoda v izobraževalne ustanove na čim bolj trajnosten način – peš, s kolesom, skirojem, javnim prevozom ali drugo obliko okolju prijaznejše mobilnosti.

Avtorji, dijaki in študentje, so bili pozvani, da na izviren, lahko tudi hudomušen način, prikažejo svoje izkušnje. Natečaj je potekal od 20. februarja 2023 do 5. marca 2023. Izmed prejetih fotografij so bile tiste, za katere je strokovna komisija presodila, da ustrezajo kriterijem, navedenim v razpisu natečaja, razstavljene na 32. mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij (MEGRA). Ta je potekal od 8. marca do 11. marca 2023 v Gornji Radgoni.

Končni izbor najboljših fotografij je bil preko glasovanja zaupan obiskovalcem sejma. Vsak obiskovalec je izbral tri najbolj všečne fotografije ter jim s tem podelil eno, dve oziroma tri točke. Komisija je na podlagi preštetih točk z oddanih glasovnic prišla do zmagovalnih fotografij, kot sledi:

 

  • 1. mesto Lana Lovrenčič iz Občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah
  • 2. mesto Peter Popović iz Mestne občine Slovenj Gradec
  • 3. mesto Blaž Katrašnik iz Mestne občine Kranj

 

Organizatorji natečaja se želimo zahvaliti vsem sodelujočim na natečaju za izkazan trud, sodelovanje in dobre fotografije.

Vsi sodelujoči, katerih fotografije so se po glasovanju razvrstile na prvih 10 mest, bodo o tem obveščeni po elektronski pošti.

 

 

         

 

 

 

Deli novico:

Več novic

Skoči do osrednje vsebine